Nyheter

Har du anledning til å komme til åpningen på Mad Hatters Party fredag kl 17-21, på selveste Kulturnatt Oslo? Ta på deg hatt og ta med dine hatteglade venner – og har du ikke hatt – så kommer du selvfølgelig allikevel.

I utstillingen viser hattekunstneren verket Veksthus, en installasjon av hodebekledninger laget i samarbeid med tekstilkunstner Marianne Pedersen. I tillegg vises Mona Strands hatter i fotoutstillingen Hatteportretter med portrettfotografier av André Clemetsen. Her portretteres bl.a. Linn Skåber, Atle Antonsen, Jon Brungot, Agnes Kittelsen, Shabana Rehman, Catarina Chen, m.fl.

Utstillingsåpningen byr på variert underholdning og annen hattemoro. Alle er velkomne!

Sted: Storsalen

Gratis inngang.

Rekker du ikke åpningen er det veldig hyggelig om du i utstillingsperioden kommer innom kafeen, Kafé Solliløkken, i museets åpningstider. Der kan du låne ulike hatter, som matcher kaken mens du drikker te eller kaffe. Det er også gode tilbud i museumsbutikken.

Åpningstider Kunstindustrimuseet:

Mandag: Stengt.

Tirsdag, onsdag, fredag:  11-17

Torsdag: 11-19.

Lørdag og søndag: 12-16

—————————————————————————————————————————————————————–

Seks av våre lærlinger går på Prøverommets Drakt-og motehistoriekurs i Operaen. På 2. samling den 7. og 8. februar var vi på besøk i kostymelagret til Det Norske teatret.
I linken nedenfor kan dere se bilder fra dette besøket.

PRØVEROMMET PÅ DET NORSKE TEATERET